Cautare

54100.00 €
Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland.

QR CODE
Imobiliare
Publicat 3 luni in urma
30 vizualizari

54100.00 €
Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland.

QR CODE
Imobiliare
Publicat 3 luni in urma
30 vizualizari

Optiuni

Conditie: Nou
Tip tranzactie: Vinde
Chat indisponibil
Utilizatorul este offline
Incepe discutia
Utilizatorul este online
Trimite mesajcătre vânzător

  Detalii

 • Tipul vanzatorului
  Agentie
 • Predare ipoteca?
  Nu
 • Orientare
  Sud
 • Imprejurimi
  scoli zone verzi farmacii restaurante si facilitati de agrement transport public zone comerciale
 • Zona - Cartier
  Pacurari
 • Mijloace de transport
  Autobuz
 • Siguranta
  supraveghere video
Salvați la favorit

Descriere

Va propunem spre vanzare apartament cu 1 camera,  decomandat, 42 mp, 1  baie, living spatios si bine iluminat  natural, bucatarie inchisa, hol  cu spatiu de depozitare, balcon tip terasa, situat in spate la Kaufland  Pacurari,  avand 2 cai de acces: din sos. Rediu si pe un drum prin  parteneriat  public-privat din apropierea supermarketului Kaufland.

Apartamentul se preda amenajat la cheie, dotat cu centrala termica proprie, cu incalzire prin pardoseala, usa metalica la intrare, usi interioare MDF, tamplarie PVC tripan, instalatie electrica din cupru, gresie, faianta si parchet la alegere din portofoliu disponibil, baia complet utilata, sanitare incastrate, interfon si AC (optional).

Constructia are fundatie cu piloni forati, peretii exteriori si interiori sunt din caramida, prezinta termosistem exterior cu polistiren grafitat 10 cm, sistem de fonoizolare a   apartamentelor (utilizare de materiale fonoabsorbante-caramida Cemacon   izolata cu vata bazaltica, ce atenueaza/reduce zgomotul ambiental),   contorizarea este individuala, pe casa scarii.

Locuinta face  parte dintr-un complex rezidential nou, alcatuit din 29  de imobile,  spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, o cladire  multifunctionala  comerciala, parcari subterane si supraterane, accesul  catre zonele de  interes fiind rapid si facil.

Pretul apartamentului difera in functie de modalitatea de plata si etaj, astfel:

PARTER, suprafata de 42 mp 

- 52.600 de euro, pentru plata integrala la antecontract.

- 56.500 de euro, pentru plata prin credit bancar, cu un avans de min 15%.

ETAJ 4, suprafata de 42 mp 

- 54.100 de euro, pentru plata integrala la antecontract.

- 58.000 de euro, pentru plata prin credit bancar, cu un avans de min 15%.

Model disponibil cu mutare in martie 2023

Locul de parcare se achizitioneaza separat la pretul de:

- 4.800 de euro/ loc, pentru parcarea supraterana;

- 7.800 de euro/ loc, pentru parcarea subterana.

COMISION 0%, PENTRU CUMPARATOR!

Dragos Tudose's profil

Dragos Tudose
Dragos Tudose
0.0
Vanzator incepator
5.0
Evalueaza acest utilizator
Inregistrat de 3+ luni Ultima data disponibil 3 luni in urma
Descriere Vanzator Buna, sunt Dragos Tudose, MANAGER in cadrul agentiei REZIDENTIAL IASI, sunt agent imobiliar din anul 2004, pe piata imobiliara din Iasi, iar din 01.07.2020  am devenit  REALTOR®, membru al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania, cu ajutorul careia m-am specializat in februarie 2021, ca SPECIALIST IN REPREZENTAREA VANZATORULUI (SRS®) acreditat de REBI (Real Estate Business Institute). Din 2004 pana in 2017 am activat la o agentie imobiliara de succes din Iasi, loc in care am invatat ce inseamna Real Estate-ul si ce inseamna educatia continua pentru a putea oferi servicii profesioniste.
In 2017, am inceput un nou proiect, Rezidential Iasi, unde activez in acest moment, ma axez pe piata rezidentiala noua, apartamente, case, vile noi, proiecte rezidentiale din Iasi  si localitati limitrofe.
Imbratisez cu drag, principiul APAIR:
“ FA PENTRU CEILALTI, CEEA CE AI VREA CA CEILALTI SA FACA PENTRU TINE”
Rezidential Iasi s-a dorit a fi inca de la inceput, un proiect de prezentare a ofertelor imobiliare aflate pe piata imobiliara NOUA din Iasi, prezentare detaliata a fiecarei oferte din cadrul proiectelor rezidentiale, cu informatii reale direct de la dezvoltatorii imobiliari, preturi direct de la dezvoltatori, disponibilitati actualizate zilnic, locatii exacte ale proprietatilor, oferind servicii GRATUITE clientilor cumparatori!Din SEPTEMBRIE 2017, incercam sa oferim serivicii imobiliare cat mai profesioniste, sub identitatea REZIDENTIAL IASI, pe site-ul nostru www.rezidentialiniasi.ro, gasindu-se oferte valabile, acutalizate zilnic, prezentate de fiecare manager de proiect!Echipa noastra, este pregatita sa ofere informatii concrete despre proiectele rezidentiale din Iasi, suntem intr-o continua dezvoltare, doritori de perfectionare, iar motto - ul dupa care ne ghidam zilnic activitatea, este:ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!Cu drag, suntem incantati sa va cunoastem si pe dvs!
bd. Nicolae Iorga, nr. 2A, Iasi, Iaşi, România

Alte anunturi de la acelasi vanzator

Comentarii

Nici un comentariu adaugat. Fii primul care comenteaza !

Locatie anunt

Bd. Nicolae Iorga, Nr. 2A, Iasi, Iaşi, Iaşi, România
47.16667, 27.6

Stai in siguranta !

Nu plătiți niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland. Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland. Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland. Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland. Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland. Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland. Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland. Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland. Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland. Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland.
54100.00 € Apartament 1 camera, decomandat, 42 mp, pacurari in spate la Kaufland. de Dragos Tudose