Vând apartament ULTRAcentral Zona-0, decomandat cu 2 camere în Adjud

Adjud, Vrancea, RO 34000.00 €

2 months ago 453 hits ID #26576

Descriere

QR CODE

       Vând apartament CONFORT-1 cu 2 camere decomandate , la etajul 4 , cu suprafața de 58 mp și clasă-energetică A (certificat) .   Construcție începută în anul 1988 și finalizată în anul 1990 .

 

       Blocul este situat ULTRAcentral la ,,Km 0,, în centrul-civic al municipiului Adjud, la șosea/drum E85, între Catedrală și supermarket-MegaImage .  Transport central, ieșire directă la șoseaua-națională , parcare liberă , zonă monitorizată video .  Este o zonă liniștită cu mini-parc .  De la etaj, aveți o priveliște panoramică asupra orașului și un superb apus de soare .

 

       Blocul este construit rezistent cu piloni/placă/grindă din beton-armat și zidărie din BCA .  La parter, blocul are magazine .  Imobilul are construit recent acoperiș și izolație-exterioară-dublă (imobil călduros) . - ATENȚIE ! -Podul este construit solid cu proiect, este compartimentat individual și poate fi mansardat !!!  (2 apartamente la preț de 1) !!! (la etaj puteți construi ușor și ieftin din lemn/OSB/izolație: camerele-copiilor sau o magazie/atelier/jacuzzi/fitnes/seră/porumbar, sau un bar/cramă/casino propriu, sau o garsonieră-duplex pe care o închiriați) !!!  - Cine NU vrea să mai plătească bani mulți pe curent la Electrica, poate monta panouri-solare-fotovoltaice cu acumulatori !!!  - Imobilul are ușă-intrare nouă, balcon-închis, centrală-termică cu revizia la zi și calorifere-aluminiu cu autocurățare, este văruit recent, are parchet din lemn-de-fag lăcuit recent, 3 cămări, cabluri racordate pentru TV-4k și internet-rapid 1Gb/s, instalație-electrică schimbată, apometre-radio cu citire automată prin satelit, etc, și se vinde împreună cu mobilierul din lemn-masiv și alte piese sculptate .  Pretențioșii îl pot renova conform dorințelor și bugetului lor .  Ferestrele au vedere pe ambele laturi ale blocului . Presiunea de apă ajunge normal la ultimul etaj (schimbat instalații-sanitare la subsol) .  Blocul este curat, liniștit și cu vecini ok .  Nu sunt probleme la utilități, impozit, asociație, sau de ordin juridic (liber de sarcini) .

 

       Cel mai important detaliu pe care lumea îl neglijează este ,,Liniștea Casei,, și mulți nu cunosc avantajul ultimului etaj , unde nu mai auzi vecinii de deasupra ta care fac zgomot permanent de la mersul apăsat/greoi/tocuri sau un parchet care scârțâie, zgomote repetate de la tras/împins scaunele pe gresie, vecini care vorbesc foarte tare la telefon, alții sunt scandalagii și se ceartă mereu cu țipete ca la mahala, unii ascultă muzică/tv-jocuri la boxe-bass, alții au câini, copii care aruncă lucruri și care aleargă prin casă sau plâng mereu, maneliști/bețivani, bormașini/ciocane la renovare, coborâtul scărilor în grabă... - În aceste condiții, a doua zi la serviciu nu mai ești bun de nimic !!!  - Ca să nu mai vorbim despre faptul că tu scapi de inundațiile făcute de vecinul de sus și care te fac să cheltui bani mulți cu renovarea casei, precum și pățania cu înfundarea țevilor de canalizare comune sau cearta inevitabilă cu vecinii de sus din cauza scuturatului covorașelor/țigări peste rufele tale puse la uscat și chiar intrarea gunoaielor/prafului în casă dacă ai geamul deschis în acel moment !   * Deci, ultimul etaj înseamnă o liniște garantată, curățenie în fața ușii/scări, lipsa problemelor cu vecinii, șansa de a nu mai fi sclavi la Electrica, de sus aveți o vedere panoramică asupra orașului, la etajul4 aveți un aer mult mai curat, lipsit de cantități mari de praf/nisip/noxe ca la nivelul parterului sau la etajul1, precum și avantajul de a nu refula dejecțiile în casă ca la parter/etajul1, atunci când se înfundă complet țevile de canalizare din subsolul blocului ! 

 

       2 Supermarket-uri, farmacie, patiserie, librărie, florărie, 3 notari-publici, spălătorie-auto, biserică, cofetărie, 2 centre-telefonie, ferometal-chimicale, autoservire-restaurant, grădiniță, brutărie, 2 bănci-comerciale, 2 case de schimb valutar, SH, magazine-diverse, toate sunt pe această arteră-principală din centru !!!  Piața-Agroalimentară se află la numai 100 m !

 

       Momentan, nu am posibilitatea de a posta fotografii din locuință  (oricum nu sunt relevante, deoarece lumea le privește la modul general și se uită doar la mobilă, și nu la configurația/dimensiunile camerelor... care nu se pot aproxima în poze), dar atașez o schiță de Cadastru .  - Important este doar faptul că tu vei locui elegant ca un mare boier, exact în centrul orașului și înconjurat de magazine !

 

     -Preț = 34.000 EURO

 

     -Tel: 0770 350 538   (zero șapte șapte zero trei cinci zero cinci trei opt)

 

* Dacă nu am semnal sau baterie sau nu pot răspunde, lăsați mesajul pe web-site sau SMS sau pe WhatsApp .  Mulțumesc .

 

Trimite mesajDoar pentru utilizatorii autentificati
Fara rating

  Detalii

 • Suprafata construita m²
  70
 • Suprafata utila (m²)
  58
 • Numarul de camere
  2
 • Tipul vanzatorului
  Propietar
 • Compartimentare
  Decomandat
 • An constructie
  1990
 • Orientare
  EstVestNordSud
 • Numarul de bai
  1
 • Etaj
  1
 • Particularitati
  spatiu depozitare bucatarie utilata balcon inchis dormitor matrimonialboxa
 • Infrastructura
  spatiu de joaca electricitate canalizare apa curentagaze
 • Comoditati
  centrala termica mobilat fibra optica
 • Imprejurimi
  scoli zone verzi farmacii restaurante si facilitati de agrement transport public zone comerciale
 • Zona - Cartier
  E 85 ,,Km 0,, Centrul-Civic al orașului Adjud
 • Mijloace de transport
  AutobuzMicrobuz
 • Siguranta
  usa blindata
Incepe discutia
Utilizatorul este offline
Incepe discutia
Utilizatorul este online