Cautare

50.00 Lei
Tricou dama alb marimea S

QR CODE
Haine dama
Publicat 3 saptamani in urma
8 vizualizari

50.00 Lei
Tricou dama alb marimea S

QR CODE
Haine dama
Publicat 3 saptamani in urma
8 vizualizari

Optiuni

Conditie: Nou
Tip tranzactie: Vinde
Salvați la favorit

Descriere

Toti banii din vanzarea tricourilor se vor duce catre Lizi ! 

 

 Material tricou: 100% bumbac 

Greutate material: 165 g/mp 

Caracteristici: Croială clasică, fără cusături laterale 

Guler rotund, la baza gâtului 

Imprimeu DGT 

Lizi's profil

Lizi
Lizi
0.0
Vanzator incepator
5.0
Evalueaza acest utilizator
Inregistrat de 3+ saptamani Ultima data disponibil 3 saptamani in urma
Descriere Vanzator Fetița noastră, pe numele ei complet Maria-Lisa sau “Lizi” cum o alintă prietenii și familia, s-a născut ca un copil sănătos și normal și s-a bucurat de toate trăirile frumoase ale copilăriei până la vârsta de 5 ani, la Constanța.În vara anului 2020, brusc și fără niște simptome clare preexistente, am constatat o umflatură la burtica fetiței, în partea dreaptă. Diagnosticul unei ecografii făcute în Constanța a fost de nesuportat: tumoră renală dreaptă de mari dimensiuni. Ceea ce a urmat a fost precum o scenă desprinsă dintr-un film: transferul și internarea la spitalul Marie Curie din București, tratament chimioterapeutic preoperator, intervenție chirurgicală încheiată cu rezecția rinichiului drept și a formațiunii tumorale, urmată de încă 6 luni de chimioterapie și câteva ședințe de radioterapie.Lizi a fost puternică și a trecut cu bine peste această grea încercare și ne gândeam cu speranță la viitor. Anul acesta începuse școala și încet încet îndrazneam să sperăm că totul va fi bine.Din păcate, în ciuda faptului că am respectat cu sfințenie recomandările medicilor privind analizele și controalele specifice, în luna mai 2022 am constatat, cu prilejul unor răceli consecutive, că noi formațiuni tumorale au apărut, de această dată pe plămâni. Ultima speranță într-o benignitate a acestora a fost contrazisă de o biopsie făcută în urmă cu o săptămână la spitalul Marie Curie (31 mai 2022).Această nouă încercare pentru Lizi și familia noastră a dezvăluit și limitele sistemului medical românesc: nu doar că nu există o schemă și o posibilitate de tratament completă în țara noastră în cazul recidivei pulmonare, dar nu vom beneficia de decontarea tratamentului în străinătate, decât, eventual, strict în limitele intervenției chirugicale, fără a acoperi tratamentul chimio și radioteraputic preoperator și postoperator.Spitalul Bambino Gesu din Italia (Roma) a acceptat transferul fetiței, dar costurile tratamentului preoperator și postoperator depășesc cu mult economiile familiei, deși și eu și mama ei muncim de peste 20 ani, având un statut financiar mediu în România.Pentru că timpul este esențial în această luptă, ne vedem nevoiți a solicita ajutor și pe această cale, pentru a putea asigura micuței noastre luptătoare, tratamentul în străinătate cu cele mai mari șanse de reușită.Anexez conturile mele (tatăl) - Gârlă Octavian Mihai deschise la ING BANK:
LEI: RO85INGB0000999910073995EURO: RO17INGB0000999912525827
PayPal: garlamicky@yahoo.com
Persoanele juridice pot acorda sponsorizări beneficiind de facilitățile prevăzute de lege. Pentru detalii privind contractul de sponsorizare: 0752 119 521 (Mihai Octavian Gârlă)
Vă mulțumim din suflet pentru ajutor și suntem convinși ca împreună vom reuși sa o facem pe Lizi sa zâmbească din nou!
Constanța, România

Alte anunturi de la acelasi vanzator

Comentarii

Nici un comentariu adaugat. Fii primul care comenteaza !

Detalii vanzator Detalii

Lizi
Lizi
0.0
Vanzator incepator
16 anunturi active
Vanzator privat
Inregistrat de 3+ saptamani
Ultima data disponibil 3 saptamani in urma
Chat-ul indisponibilIncepe discutia Trimite mesajcătre vânzător Mesaj Whatsapp Toate anuturile

Locatie anunt

Constanta, 900001, Constanta, Constanţa, Constanța, România
44.18073, 28.63432

Stai in siguranta !

Nu plătiți niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
Tricou dama alb marimea S
50.00 Lei Tricou dama alb marimea S de Lizi