Cautare

11.00 Lei
Constructii civile/ industriale .

QR CODE
Meseriasi - Constructori
Publicat 1 saptamana in urma
10 vizualizari

11.00 Lei
Constructii civile/ industriale .

QR CODE
Meseriasi - Constructori
Publicat 1 saptamana in urma
10 vizualizari
Salvați la favorit

Descriere

  • Executie constructii civile si industriale
  • Demolare constructii civile si industriale
  • Servicii defrisare si evacuare deseuri
  • Proiectie, executie si montare confectii metalice,hale industriale
  • Inchiriere utilaje de constructii
  • Excavatii generale si sapaturi fundatii blocuri, case, sapaturi pentru canalizare, apa si lumina, excavari piscine, santuri pentru conducte de gaze, gropi pentru beciuri

Pentru aceste lucrari va punem la dispozitie macarale, nacele, excavatoare, cilindre compactoare, buldozere, incarcatoare telescopice, motostivuitoare, buldoexcavatoare cu atasamente diverse, platforme, trailere, camioane descoperite, prelate, camioane abroll kioper, basculante 18mc etc. Pentru detalii complete de servicii si oferte personalizate, ne puteti contacta telefonic la numarul: 0730023999https://inchiriezutilajeconstructii.ro/

inchiriezutilaje's profil

inchiriezutilaje
inchiriezutilaje
5.0
Vanzator incepator
4.6
Evalueaza acest utilizator
Inregistrat de 9+ luni Ultima data disponibil 4 zile in urma
Descriere Vanzator

NCHIRIEZ UTILAJE CONSTRUCTII
Activăm în domeniul construcții civile și industriale, stând la dispoziția clienților cu o gamă variată de servicii aferente acestui domeniuSocietatea noastra activează în domeniul construcții civile și industriale, stând la dispoziția clienților cu o gamă variată de servicii aferente acestui domeniu: inchirieri utilaje, transport agabaritic si tractari, asfaltări, demolări industriale, confecții metalice, defrisari si pregatire teren pentru constructie.
Oferim o gama completă de inchiriere, de la camioane, camioane cu macara, abroll-kippere, remorci agabaritice, stivuitoare , incarcatoare telescopice, excavatoare, buldoexcavatoare,  pentru lucrari de constructii, transport, manipulare marfa, incarcare – descarcare si montaj. De asemenea, asiguram transport pe trailer, transport agabaritic, transport utilaje de constructii, transport utilaje agricole, transport utilaje industriale, transport confectii si structuri metalice,  tractari, instalatii, silozuri, grinzi, etc.
Scopul nostru este de a satisfice nevoile dumneavostra cu echipamentul potrivit la prețul potrivit.
Echipamentele noastre sunt bine întretinute, preturile noastre sunt competitive, iar zona noastră de servicii se întinde pe întreg teritoriul tarii. Indiferent de zona unde va aflati vă putem satisface cererea de închiriere de echipamente în toată țara.Ne propunem să fim pentru clienții noștri un partener de încredere oferind calitate și profesionalism. Colaborarea și contractele firmei au facut ca orice cerinta a consumatorului final să fie satisfacută în parametrii ceruti de acestia.
Strategia noastră pe termen lung este dezvoltarea portofoliului de clienți, și de a deveni un partener valoros și de încredere. Pentru oferte complete de servicii si oferte personalizate, ne puteti contacta telefonic la numarul: 0730.023.999
Bucureşti, România

Alte anunturi de la acelasi vanzator

Comentarii

Nici un comentariu adaugat. Fii primul care comenteaza !

Locatie anunt

Mogoşoaia, Ilfov, România
44.52917, 26

Stai in siguranta !

Nu plătiți niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
Constructii civile/ industriale . Constructii civile/ industriale . Constructii civile/ industriale . Constructii civile/ industriale . Constructii civile/ industriale .
11.00 Lei Constructii civile/ industriale . de inchiriezutilaje