Ai nevoie de ajutor?

Da, sunt gratuite

Pentru a publica anunturi gratuite pe vinde24.ro ai nevoie de un cont. Odata creat contul, poti posta anunturi gratuite in limita a 100 de anunturi. Le poti adauga in mod gratuit, fara nici un cost ascuns.

Desigur, daca doresti promovarea acestora prin : - Anunt promovat, Evidentiere anunt, Mutare in cap de lista, Repostare automata, atunci vei fi nevoit sa achiti o taxa. Preturile pentru aceste servicii le gasesti aici

Dorești să publici un anunț pe vinde24.ro ? Nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi pașii de mai jos!

 • 1. Creaza un cont folosind un email si o parola, numarul de telefon sau un cont de Social Media
 • 2. Selectează butonul pentru adăugarea unui anunț și alege categoria și rubrica corespunzătoare
 • 3. Completează datele anunțului cu atenție și postează un anunț simplu pe portal. Câmpurile cu steluță sunt obligatorii. Textul anunțului trebuie să conțină minimum 2 cuvinte despărțite de spațiu și nu uita, anunțurile cu poze au întotdeauna mai mult succes. Ai grija atunci cand adaugi 2 sau mai multe anunturi. Daca anunturile se repeta si au un procentaj de 80% de continut identic, primul anunt postat se va sterge automat.
 • 4. Anunțul tău este deja publicat ca anunț simplu dar nu este inca vizibil. Va fi nevoie ca un moderator sa aprobe anuntul. Acest proces este necesar la inceput pentru a nu publica anunturi interzise. Un sistem automat analizeaza continutul anunturilor iar in timp odata cu cresterea gradului de incredere, vei putea publica anunturi imediat. În acest pas îți poți evidenția anunțul alegând una din opțiunile care iti vor aparea mai jos.
 • Portofelul vinde24.ro este un portofel virtual prin care poti plati Anunturile Promovate, Evidentiere anunt, Mutare in cap de lista, Repostare automata. Acest portofel il incarci cu o suma cuprinsa intre 50 si 500 lei.

  Incarcarea lui nu este obligatorie, dar face plata diferitelor servicii mai usoara. Uita de plata cu cardul de fiecare data cand vrei sa evidentiezi un anunt. Incarca portofelul vinde24.ro apoi foloseste creditele din el ori de cate ori ai nevoie.

  Portofelul este vizibil in contul tau. Pachetele de credit disponibile le poti vedea aici

  Cu ajutorul abonamentelor vinde24.ro, pe toata perioada activarii acestuia vei primi un statut special de membru. In functie de abonamentul ales se aplica beneficiezi de mai multe avantaje : - la achizitionarea creditelor vinde24.ro, ai discount-uri preferentiale - daca ai cont de Vanzator, in functie de abonamentul ales, poti sa publici un numar diferit de anunturi pe o perioada mai mare de timp, etc. Mai multe detalii gasesti in seciunea Abonamente.

  Ai nevoie de un cont pe vinde24.ro pentru a putea publica anunturi. Fara a avea un cont, nu ar fi posibila publicarea anuntului, sa intri in contact cu un posibil cumparator sau sa achizitionezi metode de promovare.

  Crearea unui cont pe vinde24.ro este simpla si rapida. Poti folosi pentru crearea lui una dintre metodele de mai jos:

 • - O adresa de email valida
 • - Un numar de telefon valid
 • - Un cont de socializare - Facebook sau Google
 • Pentru a crea contul apasa pe butonul Inregistreaza-te apoi urmeaza pasii de pe ecran. Vei primi un email de validare prin care trebuie sa iti activezi contul.

  Odata intrat in cont, vei gasi urmatoarele :

 • - Anunturile mele - Aici ai o lista cu toate anunturile pe care le-ai publicat. Daca in aceasta sectiune nu gasesti nimic, inseamna ca nu ai publicat nici un anunt.
 • - Notifcari - Aici gasesti o lista cu notificarile legate de anunturile favorite, liste de anunturi create de catre tine etc.
 • - Profilul meu - Aici iti poti adauga o poza de profil, modifica datele de contact, schimba emailul sau parola
 • - Anunturi favorite - Aici gasesti o lista cu anunturile pe care le-ai marcat ca Anunturi Favorite. Marcarea unui anunt ca favorit reprezinta realizarea automata a unei liste, cu anunturile pe care le-ai vizionat si vrei sa le vizionezi iar, fara sa le cauti in bara de cautare.
 • - Promovare - Aici gasesti o lista cu toate anunturile tale, fiind activa si optiunea de Promovare anunt, Evidentiere anunt, Mutare in cap de lista, Repostare automata. Tot aici gasesti si metodele de plata, cosul de cumparaturi, portofelul vinde24.ro, Abonamentele cat si un Istoric de plati
 • - Profil public - Aici vezi profilul tau public, cum este vazut de catre alti utilizatori, alaturi de toate anunturile tale.
 • Oricand ai optiunea de a iti sterge datatele cu caracter personal, implicit contul vinde24.ro. Acest lucru este posibil din Profilul meu , apasand butonul din josul paginii "Sterge Cont"

  ATENTIE ! Actiunea odata initiata NU mai poate fi intrerupta. Dupa finalizarea ei, Contul de utilizator este COMPLET STERS din baza noastra de date si nu poate fi recuperat, incusiv Anunturi, Istoric anunturi, Abonamente, Date de plata etc.

  Look, last night was a mistake. We'll need to have a look inside you with this camera. Good news, everyone! There's a report on TV with some very bad news! You know, I was God once. You lived before you met me?!

  Example: I'm Santa Claus! Pansy. That's a popular name today. Little "e", big "B"?

  Did I miss something fun? Humans dating robots is sick. You people wonder why I'm still single? It's 'cause all the fine robot sisters are dating humans! Kids don't turn rotten just from watching TV.

  Example: I usually try to keep my sadness pent up inside where it can fester quietly as a mental illness.

  OK, this has gotta stop. I'm going to remind Fry of his humanity the way only a woman can. You seem malnourished. Are you suffering from intestinal parasites? Check it out, y'all. Everyone who was invited is here. I am Singing Wind, Chief of the Martians.

  Example: Man, I'm sore all over. I feel like I just went ten rounds with mighty Thor.

  I don't want to be rescued. I videotape every customer that comes in here, so that I may blackmail them later. Ah, computer dating. It's like pimping, but you rarely have to use the phrase "upside your head."

  Example: Tell them I hate them.

  Anunturile favorite, sunt anunturi pe care le-ai vizionat si le-ai salvat intr-o lista. Din acea lista ai acces direct la ele fara a le mai cauta.

  Pentru a adauga un anunt la Favorite, apasa pe pictograma cu inima de pe poza anuntului.

  Fiecare utilizator poate crea mai multe liste de anunturi favorite. In acelasi timp pot avea doar 1 listă de favorite activa. O lista activa inseamna ca fiecare anunt adaugat la favorite se va duce automat la lista activa. Utilizatorul poate crea mai multe liste dar, doar una singura poate fi activa. Pe listela activa utilizatorii pot bifa optiunea de notificari, pentru a primi notificari cand apar modificari la anunturile din ea.