Pachete si cont Business

PACHETE BUSINESS

 

Pachetele Business se adreseaza acelor vanzatori sau companii care-si doresc crearea unui profil Business si au de adaugat mai mult de 30 de anunturi pe luna.

Profilul de companie se evidentiaza de cel standar prin definirea tutror campurilor unei companii :

 

  • Nume companie
  • Adresa companie
  • Logo companie
  • Program de functionare
  • Adresa site web
  • Adresa de corespondenta
  • Date de contact
  • Email companie

 

- Fiecare pachet business are un numar minim de nunturi cat si un numar maxim . Odata depasit numarul maxim de anunturi fiecare utilizator va trebui sa achizitioneze pachetul urmator pentru a putea adauga anunturi.

- Fiecare utilizator al unui profil Business poate adauga anunturi in maxim trei categorii de produse, exemplu : Auto , Imobiliare , Locuri de munca . Daca un utilizator posteaza anunturile in mai mult de 3 categori, cand acesta are activat un pachet business, va fi notificat in prima faza, apoi anunturile ii vor fi dezactivate. La a 2 a abatare, contul va fi suspendat. FaSchmb.Ro nu este responsabil pentru conturile suspendate atunci cand utilizatorul incalca regulamentul curent si sumele achitate NU se restituie.

- Fiecare utilizator de pachet Business beneficiaza suplimentar  de o reducere la toate celelalte modalitati de promovare ale anunturilor reducerea fiind in functie de pachetul achizitionat dar, nu mai mare de 30%.

- Valabilitatea anunturilor pentru pachetele Business difera in fuctie de pachetul ales dar, nu mai mare de 55 zile

- Fiecare utilizator va primi dupa achizitia pachetului dorit si sigla corespunzatoare . Fiecare pachet avand o sigla de diferentiere aferenta pachetului cumparat. Sigla este compusa din mesajul  " Utilizator Business " alaturi de numele pachetului si un icon diferit pentru fiecare pachet. 

- Utilizatorul Business are de asemenea statusul de Utilizator Verificat. Sintagma Utilizator Verificat reprezinta verificarea sumara a utilizatorului de catre echipa Vinde24.ro si anume : Existenta unui Email Valid si Existenta unui numar de Telefon Valid. Echipa Vinde24.ro nu isi asuma nici o responsabilitate legata de anunturile publicate de utilizator, calitatea produselor, provenienta lor. 

- Niciunui utilizator de pachet business nu-i va fi permisa adaugarea de anunturi decat in categoria achizitionata , maxim 3 categorii , si in concordata cu “ Termeni si Conditii “ specifice platformei .

Orice incalcare a unei prevederi ale “ Termeni si Conditii “ duce la stergerea contului si implicit blocarea utilizatorului cat si ip-ului respectiv pentru accesarea viitoare a platformei.

Toti utilizatorii au posibiliatatea de a achizitiona pachet Business pentru o perioada cuprinsa intre 1 luna si 12 luni .

Pentru oferte personalizate accesati formularul de contact disponibil aici

 

 

 

PACHET - BUSINESS

Membru Business 30 zile

Reducere fixa la toate tipurile de promovare: 30%

100 – 500 de anunturi gratuite publicate

Valabilitate anunturi pe platforma : 30 zile

BUSINESS GOLD

Membru Business Gold 45 zile

Reducere fixa la toate tipurile de promovare: 30%

500 – 1000 de anunturi gratuite

Valabilitate anunturi pe platforma : 45 zile

BUSINESS PLATINUM

Membru Business Platinum  55 zile

Reducere fixa la toate tipurile de promovare: 30%

1000 – 2500  de anunturi gratuite publicate

Valabilitate anunturi pe platforma : 55 zile

Ai intrebari ? Contacteaza-ne