Cautare

0.80 Lei
Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate !

QR CODE
Casa si gradina
Publicat 1 saptamana in urma
26 vizualizari

0.80 Lei
Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate !

QR CODE
Casa si gradina
Publicat 1 saptamana in urma
26 vizualizari

Optiuni

Conditie: -
Tip tranzactie: Vinde
Salvați la favorit

Descriere

Buna ziua,vand stoloni de capsun fooarte roditor,dulci si aromate ! Soiurile disponibile sunt Clery , Joly si Miss. Din experienta mea de peste 15 ani,in domeniul capsunilor, va pot spune ca am incercat majoritatea soiurilor de pe piata,iar cele 3 mentionate mai sus mi-au oferit cea mai mare satisfactie ! Pt persoanele care nu au experienta in domeniu va pot oferi asistenta in tot ceea ce priveste cultura de capsuni, de la infiintare pana la cules si vanzare. Pt cei interesati de proiecte din fonduri europene va pot oferi factura ! Ofertele sunt urmatoarele ; 1 -2000 stoloni pretul este de 80 bani / stolon ! 2001 -10.000 pretul este de 70 bani / stolon ! 10.001 -25.000 pretul este de 60 bani / stolon, iar peste 25.000 pretul este de 50 bani / stolon . Va multumesc pentru timpul acordat si va stau la dispozitie pt orice intrebare cu privire la subiectul capsuni . Doamne ajuta !

Bogdan's profil

Bogdan
Bogdan
0.0
Vanzator incepator
4.6
Evalueaza acest utilizator
Inregistrat de 6+ luni Ultima data disponibil 1 saptamana in urma
Descriere Vanzator Nici o descriere lasata de catre vanzator

Alte anunturi de la acelasi vanzator

Comentarii

Nici un comentariu adaugat. Fii primul care comenteaza !

Detalii vanzator Detalii

Bogdan
Bogdan
0.0
Vanzator incepator
2 anunturi active
Vanzator privat
Inregistrat de 6+ luni
Ultima data disponibil 1 saptamana in urma
Chat-ul indisponibilIncepe discutia Trimite mesajDoar pentru utilizatorii autentificati Mesaj Whatsapp Toate anuturile

Locatie anunt

Slatina, Olt, România
44.43333, 24.36667

Stai in siguranta !

Nu plătiți niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate !
0.80 Lei Vand stoloni de capsuni foooarte roditor,dulci si aromate ! de Bogdan