Cautare

7300.00 €
Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro

QR CODE
Terenuri
Publicat 1 saptamana in urma
28 vizualizari

7300.00 €
Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro

QR CODE
Terenuri
Publicat 1 saptamana in urma
28 vizualizari

Optiuni

Conditie: Nou
Tip tranzactie: Vinde
Salvați la favorit

Descriere

Pe loturile de teren se poate construi imediat.

Loturile de teren  se află la intrare în Tărtășești pe Drumul Poștei & Strada Zambilelor, la 16 km de la ieșirea din București pe DN7, după Chitila. Drumul Național DN7 este ca o autostradă pe 4 benzi, ceea ce face ca traficul rutier să fie foarte lejer, neexistând astfel blocaj în trafic.

Loturile au regimul de teren intravilan pentru construcții, iar proprietarii care au cumpărat, lucrează deja la mai multe construcții, așa cum se vede în poza alăturată. Prin PUZ (Planul Urbanistic Zonal), indicatorul urbanistic care determină regimul maxim de înălțime este P+1(2). Se pot construi astfel locuințe de unul, două sau maxim trei niveluri. Terenul având destinația de construcții locuințe, nu poate fi folosit astfel în alt scop (construcții hale industriale, producție etc), ci doar pentru construcția de locuințe. POT-ul terenurilor (procentul maxim de ocupare) este de 25%. Fiecare lot este delimitat de țăruși, determinarea acestora făcandu-se conform dosarelor cadastrale în "coordonate naționale stereo'70 ".

Rețeaua de curent electric trifazic de joasă tensiune se află la terenuri și este recepționată, conectarea putându-se face prin Autorizția de construire si contract cu SDEE Muntenia Nord, conotrul fiind gratuit. Țeava de gaze este în Drumul Poștei 1 și puă în funcțiune. Primăria are planificate și în derulare, lucrări de canalizare pe toată localitatea Tărtășești. Alternativ, se pot folosi fose moderne, ecologice, la prețuri foarte mici, tehnologia fiind acum foarte dezvoltată în acest sens. Lângă terenuri se află și rețeaua de telefonie Romtelecom, precum și rețeaua de cablu TV și internet.

Prețurile sunt foarte ieftine comparand  cu prețurile din zonă.

Loturile vor fi achiziționate direct de la proprietar. Astfel, la vânzarea loturilor NU se percepe comision de agenție.

Drumul Privat din interiorul ansamblului are lățimea de 7 metri.

Fiecare lot are propriul cadastru și propria intabulare. La vânzarea loturilor se prezintă un Extras de Autentificare, care atestă faptul că regimul juridic al terenurilor este fără sarcini. De asemenea, se prezintă și un Certificat Fiscal care confirmă faptul că toate taxele și impozitele aferente lotului ce face obiectul tranzacției sunt achitate la zi.

CASA CU TEI SRL's profil

CASA CU TEI SRL
CASA CU TEI SRL
0.0
Vanzator incepator
4.6
Evalueaza acest utilizator
Inregistrat de 7+ luni Ultima data disponibil 3 ore in urma
Descriere Vanzator Nici o descriere lasata de catre vanzator

Alte anunturi de la acelasi vanzator

Comentarii

Nici un comentariu adaugat. Fii primul care comenteaza !

Detalii vanzator Detalii

CASA CU TEI SRL
CASA CU TEI SRL
0.0
Vanzator incepator
41 anunturi active
Vanzator privat
Inregistrat de 7+ luni
Ultima data disponibil 3 ore in urma
Chat-ul indisponibilIncepe discutia Trimite mesajDoar pentru utilizatorii autentificati Mesaj Whatsapp Toate anuturile

Locatie anunt

Tărtăşeşti, Dâmboviţa, România
44.57722, 25.81278

Stai in siguranta !

Nu plătiți niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro
7300.00 € Drumul postei 4, loturi de teren, 7300 de euro de CASA CU TEI SRL