Cautare

168750.00 €
TEREN 6750 MP ZONA BIDIDIA

QR CODE
Terenuri
Publicat 2 luni in urma
28 vizualizari

168750.00 €
TEREN 6750 MP ZONA BIDIDIA

QR CODE
Terenuri
Publicat 2 luni in urma
28 vizualizari

Optiuni

Conditie: Folosit
Tip tranzactie: Vinde
Salvați la favorit

Descriere

Loft Imobiliare va ofera spre vanzare teren in zona Bididia avand o priveliste minunata asupra Lacului Zaghen si este in apropierea Satului Pescaresc Traditional.


SUPRAFATA: 6750 mp
Fara utilitati
Deschidere 50ml


Este ideal pentru dezoltatorii imobiliari!

Datorită poziției deosebite, acesta este o oportunitate de investitii.

Pretul propus de catre proprietar este de 25 Euro/mp. Negociabil

Detalii suplimentare la nr: 0748813635 - George

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei din str. Pacii, nr.3 , in parcarea Hotelului Egreta.

 

Caracteristici Teren
  • Zona:
  • Suprafata: 6750 mp
  • Reper:
  • Fronturi: 1
  • Localizare: Extravilan
  • Deschidere: 50 ml
  • Pretabil: Agrement, Comercial, Hala / Depozit, Hotel
Caracteristici Generale
  •  Teren Pretabil: Hala / Depozit, Comercial, Hotel, Agrement

Loft Imobiliare's profil

Loft Imobiliare
Loft Imobiliare
0.0
Vanzator incepator
4.6
Evalueaza acest utilizator
Inregistrat de 8+ luni Ultima data disponibil 2 luni in urma
Descriere Vanzator Loftimobiliare.ro este o echipă dedicată de profesioniști cu adevărat pasionați de acest domeniu care înțeleg nevoile și dorințele clienților noștri. Când luați decizii de proprietate care influențează familia dvs. , aveți nevoie de un partener de proprietate Premium. Noi ințelegem că proprietatea ta este o parte importantă a vieții tale, găzduiește familia ta, unde se fac amintiri și îți oferă viitorul. Loftimobiliare.ro a construit o vastă experiență și cunoștințe în piața imobiliară din Tulcea. Suntem specializati în administrarea imobilelor , a intermedierilor de inchiriere/vanzare  de proprietati de calitate din Tulcea.
 
Valorile noastre:
 
Integritate: Va vom oferii intotdeauna sfaturi sincere si cu atentie. Ne vom asigura ca va aflati in cea mai buna pozitie posibila pentru a lua decizii clare. Succesul dvs. este principalul nostru obiectiv. 
Profesionalism: Proprietatea imobiliara este pasiunea noastra si ne stradui sa oferim un nivel ridicat de servicii personalizate, indiferent daca sunteti vanzator sau potential cumparator.
Expertiza: Serviciul si integritatea sustinute de expertiza comerciala reprezinta domeniul in care Loftimobiliare.ro iese din tiparul unei agentii imobiliare. Suntem partenerul dvs pentru oportunitati  bazate pe cunostintele noastre in domeniul imobiliar.
Cumpararea sau vanzarea unei proprietati, ca partener de proprietate, Loftimobiliare.ro, inseamna ca sunteti informat. Informatiile bune duc la decizii bune, ceea ce duce la rezultate bune. De la apartamente si case pana la terenuri, Loftimobiliare.ro, va v-a asigura ca aveti toate datele si sprijinul de care aveti nevoie.
Strada Păcii, Tulcea 820025, Tulcea, Tulcea, România

Alte anunturi de la acelasi vanzator

Comentarii

Nici un comentariu adaugat. Fii primul care comenteaza !

Locatie anunt

Tulcea, Tulcea, Tulcea, România
45.1787, 28.80501

Stai in siguranta !

Nu plătiți niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
TEREN 6750 MP ZONA BIDIDIA
168750.00 € TEREN 6750 MP ZONA BIDIDIA de Loft Imobiliare