Promovat
Twinkly Dots 200 LED – Șir flexibil - lumini multicolore inteligente - 10m

Cluj-Napoca, Cluj, RO 574.99 Lei

acum 41 minute 272 Vizualizari ID #30191

Descriere

QR code

Livrare gratuită pe https://smart-lights.ro/produse/multicolor/twinkly-dots-200-led-ir-flexibil-lumini-multicolore-inteligente-10m

 

Creați o atmosferă și o stare de bună dispoziție perfectă pentru o seară de film cu familia, o zi de joc cu prietenii sau o seară liniștită pentru dumneavoastră.
Dots - decorațiuni interior de iluminat led inteligent tip șir de leduri decorative și miniaturale pentru interior și exterior ce poate fi folosit pe tot parcursul anului.
Cu un design elegant și subțire, Dots este mult mai mic decât orice șir de leduri inteligente existente pe piață.


Se potrivește oricărui spațiu sau obiect. Construcția flexibilă și adezivă a Twinkly Dot permite ca banda de lumină să se instaleze rapid pe suprafețe curbe, sub pereți, de-a lungul marginilor sau în jurul obiectelor, fără dificultate sau bătaie de cap. Poți crea un ambient relaxant și cu un efect wow decorând pereții camerelor sau orice piesă de mobilier sau obiect de interior.
O noutate în spațiul de iluminat led decorativ prin intermediul aplicației Twinkly puteți seta culorile, modelele și succesiunea luminilor. Astfel, vă puteți crea propriul spectacol de lumini cu aceste leduri programabile, în ton cu muzica preferată!

Trimite mesajDoar pentru utilizatorii autentificati
Incepe discutia
Utilizatorul este offline
Incepe discutia
Utilizatorul este online

Comentarii 0

Nu au fost adăugate comentarii încă