Cautare

590.00 Lei
OCEAN SET cercei şi brăţară

QR CODE
Locatie necunoscuta
Accesorii
Publicat 4 luni in urma
63 vizualizari

590.00 Lei
OCEAN SET cercei şi brăţară

QR CODE
Locatie necunoscuta
Accesorii
Publicat 4 luni in urma
63 vizualizari
Salvați la favorit

Descriere

Aceste creaţii vorbesc despre tine, despre visele tale, despre dorinţe arzătoare şi pasiuni ascunse! Inspirate din inima oceanului și încărcate cu puternica energie a adâncurilor, aceste bijuterii scot la suprafață cele mai profunde sentimente ale inimii tale. Set cercei + brăţară , perle Swarovski, mărgele japoneze de 2mm,  argint 925. Bijuteriile KUANTIKA sunt realizate pe comandă. În funcție de gradul de dificultate și materialele necesare pentru modelul ales, timpul de creație variază. Așadar, livrarea se va face între 3 și 14 zile. Vă mulțumesc!

Rodica Radu's profil

Rodica Radu
Rodica Radu
0.0
Vanzator incepator
4.6
Evalueaza acest utilizator
Inregistrat de 11+ luni Ultima data disponibil 2 luni in urma
Descriere Vanzator Handmade este o artă specifică ce are ca fundament unicitatea. Handmade înseamnă libertate de exprimare prin materializarea trăirilor în produsul finit, creația.
 Prin creațiile mele, povestesc uneori despre atitudine, alteori despre delicatețe, dar întotdeauna despre A FI FEMEIE.
Bijuteriile noastre au la bază pietre semiprețioase (cristale) care se armonizează cu elemente de argint 925, argint rodiat cu aur galben sau roze, cristale Swarovski în uimitoare culori și străluciri și mărgele japoneze de cel putin 2 mm.
Pandurului Nr. 107, 900006, Constanta, Constanţa, Constanța, România

Alte anunturi de la acelasi vanzator

Comentarii

Nici un comentariu adaugat. Fii primul care comenteaza !

Locatie anunt

Locatie necunoscuta

Stai in siguranta !

Nu plătiți niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
OCEAN SET cercei şi brăţară
590.00 Lei OCEAN SET cercei şi brăţară de Rodica Radu