Drumul postei 4, 7300 de euro, Tartasesti

Tărtăşeşti, Dâmboviţa, RO 7300.00 €

Această listă este expirată!
acum 5 luni 138 Vizualizari ID #31936

Descriere

QR code

Localizarea loturilor de teren este la intrare in Tartasesti, pe Drumul Postei si Strada Zambilelor, la 15 km de la iesirea din Bucuresti pe DN7, dupa Chitila.Ansamblul de loturi se afla in spatele postei din Tartasesti , cu acces usor la DN7.
Loturile au regim intravilan pentru constructii , iar proprietarii care deja au cumparat, lucreaza la mai multe constructii.
Fiecare dintre lot este delimitat cu tarusi.
Reteaua de curent este electric trifazic de joasa tensiune, deasemenea si teava de gaze aflandu-se in vecinatate la Drumul Postei 1.
Preturile sunt cele mai mici din zona, Drumul postei 1 vanzandu-se integral.
O parte dintre proprietarii care au cumpărat, au construit vile noi și locuiesc acolo. La fel și în vecinătatea loturilor, sunt multe construcții noi. La 10 minute se află Carrefour și noul Mall Colosseum, iar lângă terenuri sunt mai multe supermarket-uri. În apropierea loturilor se mai află un teren de sport, poșta, poliția, liceul, primăria, școli, magazine, terase, Mega Image, Hanul Vlăsiei (han, motel, complex sportiv și recreeativ), spital, spălătorie auto, etc. Micorbuzele trec permanent la intervale foarte scurte de 10 minute pe DN7 și ajung imediat în București. Foarte aproape se află și gara, aceasta fiind un mijloc de transport alternativ foarte bun. Trenurile, care sunt modern amenajate, circulă des și regulat, parcurgând în medie aproximativ 20 minute până la Gara de Nord. Ansamblul de loturi este, de asemenea, înconjurat de păduri.
Drumul Privat din interiorul ansamblului are lățimea de 7 metri și a fost amenajat cu glederul și compactorul, prin îndepărtarea stratului vegetal și compactarea fiecărui material folosit: zgura, BCA, balastru, refuz de ciur și piatra de 16-31 cm, costurile pentru acest drum fiind de peste 200 milioane lei vechi.
Fiecare lot are propriul cadastru și propria intabulare.
Pentru stabilirea unei vizualizari, este recomandat sa sunati cu o zi inainte si sa anuntati ora la care doriti sa vizionati.Vizionarea se va face direct cu proprietarul acestora.

Comentarii 0

Nu au fost adăugate comentarii încă